2013-08-26 18:02:11• hírek • Szatmar.ro

Nem érdekli az Olimpiát a Román Kupa

A Román Kupa megyei győztesének, az Avasújvárosi Talna kiesését követően immár csak az Olimpia képviseli Szatmár megyét a sorozat országos szakaszában. A jelek szerint azonban nem sokáig, mivel a sárga-kékeket nem érdekli a kupa, ezért a 17-18 éves juniorokkal lépnek pályára a negyedik fordulóban, a máramarosi Barcánfalván augusztus 27-én, kedden.

„Számunkra nem prioritás a kupa. A tavaly megjártuk a Rapid elleni meccsel, majdnem ráment a feljutás. Most a második ligás pontvadászatra koncentrálunk. Ha esetleg a fiataloknak sikerül meglepetést okozni és továbbjutnának, akkor a következő körben is ők játszanak majd", jelentette ki Csík Tibor vezetőedző, egyszersmind eloszlatva a szurkolók azon reményeit, hogy esetleg valamely első osztályban szereplő nagyágyú tétmeccset játszhatna Szatmárnémetiben.

„Mi megtisztelve érezzük magunkat, hogy játszhatunk a kupában, és ha búcsúzunk is, azt felemelt fejjel szeretnénk megtenni", mondta a junior csapat nem túl optimista edzője, Cristi Popa.

A sárga-kékekkel ellentétben a Barcánfalva komolyan veszi a sorozatot, eddig már három harmadik osztályos csapatot ejtette ki: a Máramarosszigetet, a Dést és a Nagybányai FCU-t.

Ami az Olimpia nagycsapatát illeti, a fiúk a következő három napban Pusztadarócon edzenek, a stadion gyepszőnyegének ugyanis pihenőre van szüksége a pénteken és szombaton lejátszott három meccs után. A vezetők szeretnének továbbá egy barátságos meccset játszani még a következő hétvégén, az ellenfél-jelölt az élvonalból a nyáron kiesett Beszterce vagy az első osztályú Kolozsvári U lehet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: